superblog

Hai sa pornim intr-o aventura!

Dragul meu X,

Scrisoarea asta e pentru tine. Pentru ca astazi, mai mult decat oricand, simt ca timpul trece prea repede, si nu il putem lasa sa ne rapeasca sentimente, trairi, emotii. Pentru ca totul trece prea repede, parca, in viata, vreau sa iti spun ca te iubesc.

Vreau sa stii ca doar tu poti tura motoarele dragostei pana la viteze inimaginabile, doar tu, cu un singur zambet, imi poti face inima sa alerge cu 300km/secunda.

Esti un dar pe care poate nu il merit, esti ca o masina noua pe care o descoperi intr-o zi in fata casei tale. Ca un BMW Seria 2 Cabriolet: elegant, captivant, prea frumos ca sa fie adearat.

Un dragon pe roti care imi urca adrenalina in vene, o forta… care totusi trebuie ingrijita si protejata ca un copil! Un tot bine definit, alcatuit din piese bine alese, piese originale BMW, care merita cea mai buna ingrijire.

bmw-seria-2-cabriolet-preview-1-768x432
sursa foto: exclusivoem.ro

Stiu ca nu te vei supara ca te-am comparat cu o masina, pentru ca, hai sa fim seriosi, nu te-am comparat cu orice masina. De fapt, am ales aceasta comparatie tocmai ca sa intelegi mai bine cat insemni petru mine!

As vrea sa urcam la volanul acelui BMW Seria 2 Cabriolet de care iti spuneam…eu conduc, pentru ca tu esti un maniac la volan! Te iubesc, dar ramane cum am stabilit: eu conduc!

Sa urcam la volan si sa gonim fara tinta, fara scop! Sa lasam in spate copaci, case, blocuri, parcuri…sa lasam griji, termene limita, sefi stresanti si frustrari! Sa mergem unde ne duce drumul, fara sa ne intrebam unde suntem sau cand trebuie sa ne intoarcem. Sa ne bucuram de mirosul masinii noi, de senzatia unica pe care doar un BMW o poate oferi, de dragoste, de noi, unul de altul.

two-hikers-on-top-mountain-260nw-239978653

Sa mergem mult si sa mergem fara grija, stiind ca suntem in siguranta, oriunde ne-am afla, pentru ca ne avem unul pe celalalt si avem piese de BMW de la eXclusiv OEM.

Sa depasim toate celelalte masini, sa mergem mai departe, putem face asta, pentru ca suntem impreuna in masina visurilor noastre si avem ulei original BMW.

Sa dam clasa oricui indrazneste sa ne provoace, sa savuram fiecare victorie, sa radem pana la epuizare, sa stim ca nimic nu ne poate opri!

bmw-seria-2-cabriolet-preview-2-768x432
sursa foto: exclusivoem.ro

Hai cu mine in aceasta aventura! Nu iti pot garanta ca nu ne vom mai ciondani pe drum, nu iti pot garanta ca nu o sa  ramanem fara apa, intr-un camp uitat de lume, nu iti pot garanta ca nu o sa ne prinda ploaia, sub un copac batran, udandu-ne pana la piele si stricand tot romantismul.

Majoritatea lucrurilor de pe lumea asta sunt relative si imperfecte. Hai sa ne bucuram de ele impreuna! Hai sa luam decizii de moment, sa traim clipa, sa nu ne mai ingrijoram pentru ziua de maine si sa ne iubim in fiecare secunda a vietii noastre, pentru ca restul e relativ!

Iti pot garanta doar doua lucruri: ca va fi cea mai originala aventura  si ca masina nu ne va lasa la greu, datorita pieselor si accesoriilor BMW originale!

bmw-seria-2-cabriolet-preview-3-768x432
sursa foto: exclusivoem.ro

Indrazneste sa ma urmezi, indrazneste sa mergi acolo unde te duce inima!

Indrazneste sa mi te alaturi in aceasta aventura plina de iubire, si cine stie, poate chiar o sa te las sa conduci minunea asta de masina, la un moment dat!

Nu stiu daca ai mai primit scrisori de dragoste pana acum, dar probabil aceasta e cea mai neobisnuita. Pentru ca ce avem noi nu e obisnuit, si e foarte bine ca e asa. “Obisnuit” e plictisitor.

Asa ca iti spun inca o data: sa nu ma lasi vreodata sa fug, pentru ca te iubesc in moduri atat de complexe, incat nici nu s-a inventat inca o denumire pentru asta!

Asa ca iti spun inca o data: Hai sa pornim intr-o aventura!

exclusivOEM_patrat
sursa foto: exclusivoem.ro

Articol scris pentru SuperBlog 2018

1 thought on “Hai sa pornim intr-o aventura!”

Leave a comment